OAMGMAMR Bistrița Năsăud

ANUNȚ REGULAMENT PREMII

Zilei internaționale a asistentului medical

Filiala Bistrița-Năsăud a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali, organizează celebrarea „Zilei internaționale a asistentului medical” în cadrul unui eveniment festiv, care se va desfășura în perioada 11-12 mai 2023, în Bistrița, la restaurantul Hotelului Ozana.

Noi, asistenții medicali, suntem o parte importantă a sistemului de sănătate iar imaginea profesiei noastre ține de noi toți! Majoritatea colegilor sunt dedicați muncii lor și în fiecare zi fac tot ce le stă în putere pentru a asigura pacienților îngrijirile de care au nevoie, cu profesionalism și dăruire. Sunt și lucruri care trebuie și pot fi îmbunătățite și asta ține tot de noi toți!

În  data de 12 mai, în cadrul celei de-a doua ediții a „Galei asistentului medical” ne-am propus, ca și anul trecut, să ne arătăm recunoașterea și recunoștința măcar pentru o parte dintre colegii care s-au remarcat prin devotamentul lor față de profesie și oameni.

În acest scop lansăm invitația de înscriere/nominalizare pentru cele 10 premii care vor fi acordate. Detaliile de care aveți nevoie se găsesc la urmatorul link : https://oamrbn.ro/regulament-2023 ! 

Scrie un comentariu